Tuesday, October 2, 2012

Our weekend

Weekend baru ni aku balik rumah mak. Kebetulan adik aku dr Segamat pun balik jugak. Jadi berkampung jap ramai2. Bolehla budak2 ni jumpa ngan cousin diorang. Tapi masa tu Alya tak sedap perut. Makan dah la sikit, minum air banyak pun pastu muntah balik. Naik kesian pulak aku tengok. Stress pun ada.


 Malam tu adik aku belanja makan kat luar. So kitorang keluar g TESCO kat Rawang. Bapak suka benar satu restoran kat situ.






 Ni la anak buah aku, Rayyan. Baru sorang. Kulit halus mulus tapi suara mak aiiiii..... 
Lontaran sangat jelas, nyaring betul...





 Ntah kenapa la anak aku kalau bab ambik gambar suka nau buat muka cam tu. Tak pun muka ala2 tak pandang camera. 

*sila abaikan makcik dia yang sama hover




Nenek & atok




Tolong abaikan muka yang selebet. Yang tak lalu makan anak, tapi merebak ke aku. 
Punya semangat order mee goreng mamak & ABC, tak habis makan pun. Alya first time dia reject mee goreng padahal makanan favourite dia tu.




Kan aku dah kata. Dia buat2 pandang tempat lain. Tak ke rasa nak gigit...


Nasib baik la adik sangat well behave malam tu. Habis makan je bagi adik 'upah'.
Kakaknya sampai sudah taknak makan. 


Kulit Alya ni sangat sensitif. Nyamuk gigit seikit je tapi berbekas bukan main lagi. aku duk sapu Bio-Oil dah nak masuk botol ke 3 dah. Kalu ada sesapa yang tau ubat apa yang mujarab nak hilangkan parut untuk budak2 tolong email aku ek...




No comments:

Post a Comment