Monday, November 19, 2012

Lagi kisah anak-anak

Honestly pagi ni memang takda hati nak gi kerja. Cuti lama sangat macam tu la.

Semalam bila duk bergolek dgn anak2 rasa macam sungguh syiok kalau dapat duk rumah jaga anak2 j. Alya pun mulut dah bertetes. Tak renti2 bercakap kecuali kalau dia sakit & tido. Adik pun dah start 'membebel' sambil tangan duk dalam mulut.





Adik dah start meniarap. Baru dalam 4, 5 kali percubaan. Bila kita nak snap gambar adik, kakak dia pulak sibuk nak jugak... 




Ok, adik berjaya balance kan badan dia.




Steady la adik...



Adik dah letih, kakak still nak posing




Ok, angle lain pulak.












Lama2 kakak yang penat.


Apa2 pun ini la dia 2 orang buah hati mama..


No comments:

Post a Comment