Monday, December 31, 2012

Last entry dan kesibukan kerja yang tak habis2

Tak perasan last entry aku 17 haribulan lepas rupanya. Rasanya cam baru lagi buat entry tu. Itupun main tepek2 gambar je. Kerja banyak sangat bersusun sampai at one point rasa cam nak letak semua and keluar g makan aiskrim lagi.


Dengan perangai orang yang tak sudah2 nak menyusahkan aku. Seriesly, kadang2 tak tau macam mana orang2 lelaki zaman sekarang buat kerja. Main ikut mana yang sempat je. Sentuh sikit situ, sentuh sikit sini. Akhirnya tak sudah. Tak jantan betul!


Nasib baik Jumaat lepas aku dapat cuti. Itupun masa jumpa bos, bos kata aku tak permanent lagi, macam mana ada cuti.. Aiiiii... main kasar nampak bos. Biar betul, kang aku hantar surat kang...


Bila dah cerita apa yang aku buat, baru dia approved cuti. Itu pun masa sain mulut masih berjalan lagi. Lelaki hokey!! Lelaki!!


Sapa kata lelaki tak membebel? Cuma perempuan memang yang paling terror dalam benda2 ni.



pic google. tankiu





Safiyya suka sangat duk raba2 muka kakak dia. Kalau dia tido pun tangan meraba mencari orang. Kakak yang tido sebelah la yang jadi mangsa.





Dah cam besar sangat adik. Aktif betul. Mana nak nya dia duk meniarap lama2. 




Budak ini memang macam2 akalnya. Ada peace lagi. Minggu lepas dia start nyanyi lagu Apo Kono Eh Jang. 

Yang ado2 je


HAPPY NEW YEAR ALL!!!


Monday, December 17, 2012

Baskin Robin & Art on Monday morning



Jalan-jalan sambil makan aiskrim BR kat Publika. 2 flavour sekaligus. Tak main la single scoop ni.





Tengah2 jalan tenampak pulak yang ni



kalau nak art sangat, biarla semenggah sikit.


Happy Monday you ollss...



Friday, December 14, 2012

Minggu yang stress

Sangatla busy minggu ni sampai aku tak sempat2 nak makan kat ofis. Sampai je rumah perut berbunyi2 sebatu boleh dengar. Masa masuk ofis hari Isnin, tak jejak kaki kat tempat aku lagi, big boss dah kol. Sampai naik takut bila dengar tepon bunyik.


Bila dah seminggu macam tu, tetiba rasa kurus sikit sebab miss makan..(perasan, nak buat mcm mana)


Pulak tu internet kat rumah kebingungan. Jap ok, jap tidak. dah la kita ni sibuk nak kena ada internet access. Sudahnya main msg2 je dgn bos. Tapi..........






Motip letak bunga sebelah tepon sebab taknak bagi dia ambik gambar sorang2..... Boleh?


..oleh kerana payah nau aku nak tengok email, company bagi aku blackberry dengan harapan cik nurul ain pls tengok email sebelum tido. Masalahnya, aku tak pandai pakai. Nak mendail pun terkial2. Sudahnya aku pegang 2 telepon company, satu Nokia, satu Blackberry.


Yang bestnya big2 bos pergi scuba kat oversea hari ni, seminggu kemudian baru balik. Baru je aku wish selamat bercoti, bos dah cakap 'dont worry ain, we booked a very nice hotel with internet access'


Moralenya?


Sila jenguk email anda lagi.


Sekian laporan untuk minggu ini.





Wednesday, December 12, 2012

12/12/12 : Quick update



12/12/12 : Wasiyya Loren genap 6 bulan









and lastly,
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Dah macam mem besar. Caya la dik!!


Wednesday, December 5, 2012

#Wordless Wednesday - Happy faces#




























Photoshoot organised for our ED. But looks like yang lain pulak yang terover.
Layan je la k....