Monday, March 11, 2013

Aku suka entry makan. Entry makan buat aku bahagia, tapi gambar makanan takda..


 Kita mulakan makan kat PIZZA. Sebab makan pizza? Sebab dah boring makan nasi n  tak mo masak
(read : malas)




Lama dah tak bergambar ngan anak-anak. Sila abaikan muka aku yang tak berapa nak semenggah tapi pedulik apa yang penting perut aku kenyang.


Belum start makan lagi adik dah mem'berry' kat situ. Dahla kat PIZZA HUT ni takda tempat nak salin pampers baby. Bersilat aku menyetelkan adik siap lipat2 lengan baju. Dah rupa orang nak bersilat. Melimpah ruah pulak tu. Aihhh...




Anak dara ni suka nau la. Siap belikan set for kid. 



Hari Ahad, g Putrajaya jalan2 melawat kawasan. Pastu kitorang g makan kat Monumen.






Anak dara sorang ni memang la tak duduk diam. Ada ada kerja yang dia nak buat.
Masa ni tak boleh nak capture gambar. Tak sempat dah. 
Mengah aku memangku budak sorang ni.





No comments:

Post a Comment