Friday, March 8, 2013

Kerja.. kerja.. kerja.. dan makan

Management account for 1 company DONE!
2 projection cashflow DONE!
1 more to go..

Bulan ni, staff2 aku stress nak habiskan closing, aku boleh sardin je buat closing ngan cashflow sambil garu2 kucing aku kat Pet Society. Kadang2 main Candy Crush Saga. Aku tak kisah anak buah aku nak main FB asalkan meet deadline. Macam mana diorang ejas itu ikut cara masing2.


Oleh kerana aku settle semua benda kat atas sebelum lunch, maka aku me'reward'kan diri sendiri dengan ini:




 CUSTARD DOUGHNUT


Isi custard dia mak aiiiii..... sungguh menginsafkan. Kalau nak makan doughnut ni kena makan sekali je seminggu..Masa timbang berat badan lagi insaf.





Tengok tu, sikit punya penuh isi dia. Pada aku harga RM 3 tu sangat berbaloi. 





Ini semua B.I.G punya pasal...!!!


Ok... nak sambung kerja..

No comments:

Post a Comment