Monday, March 25, 2013

Oh My English babeh

Aku ni tiap2 minggu kelebet blog orang tapi malas nak update blog sendiri. Minggu lepas masa duk lepak2 depan TV nampak pulak iklan Oh My English musim 2. Baru je jeling sat TV tengok iklan si kakak dah tolak adik sampai tersembam la budak tu kat tikar. Dah melalak macam kena dera. Aku pukul bantal konon2 salahkan bantal tapi sebut ' aip kakak ni' tup tup kakak pulak melalak. Maka lengkaplah dua2 orang anak melalak.


Sekian, terima kasih.



Yang aku nak cerita ialah Oh My English tu. Ye ye sangat nak citer pasal my Aaron Aziz berlakon jugek. Owh, why la?? why la?? Sebab aku pasti yang beria tengok nanti aku bukan nya anak2nya. Eventho sampai ke adik pun bersungguh tengok iklan tu. Oh, tidak dilupakan As yang sama2 gedik beritau aku yang Aaron Aziz berlakon padahal aku duk tercongok kat sebelah.





it's this week guys!!!!




ok, aku cuma nampak Aaron Aziz sorang jeeeee..........


*ohmamaissohover*


No comments:

Post a Comment