Friday, March 29, 2013

Shawl

Selamat pagi Jumaat you ollsss..


 Sungguh la malas yang teramat sangat pagi ni melarat sampai ke anak2 buah. Sudahnya aku meng'influence dorang tengok shawl kat FB. (Bos tengok FB, anak buah apa lagi).












Korang g la google kat FB Al-Humaira Contemporary. Harga dia actually murah compared to Fareeda dan seangkatan dengannya. Even dia ada sediakan tutorial for every shawl yang dia jual. Senang kan??


Hasil dari menggoggle kitorang decide nak pergi secara berjemaah kat Masjid Wilayah kang. Maklum, hari Jumaat ada jualan.


Sekian, terima kasih.

No comments:

Post a Comment