Tuesday, April 23, 2013

Bila adik & kakak dah pandai mengemas



Homestay mak kat Serendah memang banyak magazines & story books. Kebanyakkan magazines yang bertimbun tu aku dapat masa kerja kat Karangkraf & beli2 masa anak dara. Itu baru 1 rak. 1 rak ada 3 row. Aku ada 2 rak macam tu. Buku cerita pun macam tu. Itu pun banyak dah 'bahagi harta' ngan Idah.


Adik yang mulakan operasi mengombah.




Bukak majalah NONA. Tak padan ngan kecik.




Kakak pulak join sekali. Mana boleh jadik.

Khusyukkkkk..





Kadang2 tengok adik ni cam seorang yang serius. Aku selalu pegang pipi dia suh dia senyum. 
Serius cam En Hubby (tetiba)




Adik suka cubit orang. Habis tangan, kaki, muka, telinga pun jadik. Ni dia dah start tarik rambut kakak.
Tapi muka masih serius.




My lovely kids.
Anak-anak dari syurga.




No comments:

Post a Comment