Monday, April 22, 2013

Komplen

Dah tak tau apa nak update dh sekarang. Banyak benda yang nak komplen sebenarnya tapi dah letih la buat kerja2 komplen ni.


Benda2 remeh je pun macam:


Sinki penuh ngan pinggan mangkuk n yang tinggalkan bersepah dalam sinki tu adalah ANAK DARA. 
Aku kalau berleter pasal ni seminggu tak habis. Dah la tak basuh pinggan, kerusi tak reti2 nak masukkan bawah meja elok2. Camane kome nak kawin ni. Itu pun tak reti ka??


Aku dah kata kan??? Jgn bagi aku start...


Ada pulak mulut yang lancau mengenakan kawan depan orang lain yang harem ko tak kenal (baru jumpa time training). Boleh pulak ko ngata kawan seopis ko. Bila orang citer kat aku, aku dah macam iskh.. iskh .. iskh.. ape ke publisiti murahan yang ko cuba buat.


Lagi tak best bila


Aku dah berminggu buat kerja membantu menyiapkan doc untuk tax n once dah submit everything tax agent kata 'ain, kalau takda this n that better tak payah hantar'. Aku dalam hati WHAT LA? Kenapa tak dari mula ko cakap macam tu. Pulak tu cakap kat aku, tak mo cakap kat bos. 


Tu la masa2 nya yang aku nak jadik Tok Mudim.



No comments:

Post a Comment