Sunday, June 16, 2013

Bersawang blog i kan?

Salam all.


 Lamanya tak bersiaran. Tiap2 minggu ada je benda yang nak share tapi memang sangat2 sibuk. Bila ada masa lapang je memang dah set dalam kepala baik aku tido, rehatkan badan. Stress duk kat tempat keje baru sebab masuk2 je kena handle budget.


Apa la yang busy sangat kan?


Untuk orang baru yang tak berapa nak reti ni macam tercungap2 nak buat kerja. Tak cukup tangan rasanya. Nama je boleh balik pukul 5 tapi aku rasa 2 minggu yang pertama je aku balik sharp2 pukul 5. Itu pun pasal head department aku takda. Yang lain kebanyakkannya lepas pukul 6. Pastu balik sambung kat rumah. Toksah tanya la berapa miserable weekend yang aku dah tempuh tapi minggu ni aku nekad taknak bukak laptop.

Nehi..


Dalam sibuk2 tu, terselit birthdya adik yang jatuh pada 12 Jun. Alhamdulillah, setahun dah adik. Dah pandai protes sikit2, dah pandai nak bermanja, dah pandai main ngan kakak. Buli kakak sikit2 pun dah.




Gambar kat rumah makcik yang buat majlis bertunang anak dia. Aku biasa la busy body sikit nak ambik gambar jugak kat pelamin.



Nampak sangat mama dia yang hover. Anak2 tak sedia lagi, mama dia dah senyum .
Nasib baik tak nampak jerawat yang timbul akibat stress. Tak nampak kan?? kan??





Amina tak sabar2 nak ambik gambar. Orang kawen katanya.





My girls..

Dah besar dah korang... *emopulek*


OO.... By the way, makcik aku kat perak kata Amina ni jelmaan aku masa kecik2. Dengan badan debab, rambut n yang paling penting tang mata.


So korang boleh bayangkan kecomelan aku masa kecik ye..


*benarkan i perasannnnnn*

Take care all!!!