Monday, October 21, 2013

Stress bila bukak blog

Macam mana la aku tak stress. Duk memikir apa yang aku nak update kali ni. Sudahnya aku bukak blog orang. Gigih sungguh la orang lain update 2 kali 1 hari. Aku? sekali sebulan. Sikit lagi sekali setahun. Lepas tu aku tutup terus blog.

Semalam majlis akad nikah and sanding cousin aku. Abah pun sama naik jadi orang penting sebab saudara mara dr Indonesia pun datang. Ramai lagi saudara mara aku kat sana. Yang turun 11 orang aje.



Hantaran dr pihak lelaki

Hantaran dr pihak perempuan


Pengantin nya


Add caption


Mak sedara kena interframe jugak


Ok, yang ni tak tau nak komen ape

Terserlah ketembaman mak sedara n anak sedara


Mama sorok ketembaman. Tq adik..


Future pengantin yang sibuk nak kek pengantin yang bergambar tu. Alya siap menangis2 lagi nak kek yang tu jugak.. Memang salah pilih la nak oiii.. yang ko mintak kek pengantin. Pengantin pun tak rasmikan lagi......


No comments:

Post a Comment