Thursday, November 7, 2013

New rate dong!!!

Oleh kerana ada orang yang bertanya pasal homestay kat serendah, maka meh la aku betulkan rate untuk homestay ni ye. Harap maklumla dik, akak sibuk ngan kerja opis, update blog pun sebulan sekali ini la jadinya. Itu pun rumah tu dah transform jadi yang lebih baik. Akak ni ha je yang tak update2 gambar. Tengok la minggu depan ke, akak update gambar baru.

Rate baru untuk 1 malam dan malam2 seterusnya ialah RM250. Yang berderet homestay kat jalan tu semua pakai rate yang sama. Ini namanya sepakat membawa berkat. Hahahaha.. Cuma kalau korang ambik banyak hari dan bermulut manis sila2 la nego ngan bonda akak hokey. Kalau setakat ambik semalam 2 nak nego, akak dah pesan jangan ngade... Hehehehe....

Okla. Akak ada dateline. Ni menghupdate pun kerana terpaksa. Cheers!!!

No comments:

Post a Comment