Friday, December 12, 2014

Manisnya Cinta Di Cappadocia : Shaheizy Sam and Fazura are so suwitttttt.....

 One of my officemate is celebrating her birthday today. So it's kinda gathering together plus supporting others to watch this movie.


Hohoho... yang di atas tu alasan semata2.


Honestly, I just cant wait to watch this movie simply because Shaheizy Sam ni. Plus si cantik manis Fazura ni pun nampak so adorable. Dan, ingat senang ke budak2 ni tetiba nak ajak tengok citer Melayu kalau tak comel2 begini.





 



 
 
Comel kan dorang ni
 




 
Mak oi... Mestikah anda buat muka sweet macam ni???


Actually banyak sangat adegan yang sgt comel dan kelakar. Boleh cuci2 mata tgk Turki sekali. Pastu eh tetiba kat tengah2 citer ada adegan sedih. Yang pasti ending dia sangat comel.


Seriously, aku rasa berbaloi membayar sebab bila keluar wayang tu rasa mcm feel good. Plus our PPA dh selamat dibentangkan semalam. Macam meraikan pun ada. Nak tunggu good news pulak insya allah...

 
 

 

No comments:

Post a Comment