Friday, January 9, 2015

Babywearing : I am so addicted..

Salam sayang semua....

Mood tak berapa nak ok this week. Lagi pulak dah masuk 7 bulan ni ngan sakit2 badan macam buat kerja berat. Few things came out kat ofis. Aduhai, dugaan awal tahun gamaknya.


Tapi overall alhamdulillah, I managed to complete all my core task at work. Dapat rating comei2, semuanya dengan izin Allah. Ye la dengan team baru, budget yg tujuh ploh kali nak tukar. Pregnant yang tak disangka2.


Alhamdulillah...


So semalam untuk menenangkan jiwa raga kita pun survey la carrier yg nak suh kawan2 belikan untuk anak no 4 nih... Ececeh... sementelahnya kawan2 nak sponsor harusla men'survey' dengan mendalam.


Kalau korang join group Malaysian Babywearers, korang tau la betapa addictednya aku ngan ergonomic carrier yang seribu satu warna yang super cute. Yang aku nak share ni woven wrap kat Baby Pot Babywearing. Comei giler....



 
Sungguh mengancam biru ni




Yang banyak2 colour pon comeiiiii
 Melting....

Ok, ada sapa2 nak tolong sponsor yang kat atas ni???? Tak payah bagi hadiah lain dah.. *matakelip2*
 
 
 

 

No comments:

Post a Comment