Tuesday, May 26, 2015

Kembali bersiaran u olsss

 
 
 
Salam korang...
 
 
Aku rasa kekok pulak nak start entry baru. Macam eh bila pulak ada butang ni. Nak upload gambar pun mcm tak pandai kejap.
 
 
Selamat dah confinement aku 2 bulan. Aku harap itu la confinement aku yang terakhir. Hahahaha... Nampak tak ada tanda2 keinsafan kat situ. Series aku fobia lepas delivery anak dara no 4 ni.
 
 
Ohh.. and yes, anak dara lagi ye korang.. Alhamdulillah. Kira2nya aku ni menunggu org datang meminang aje la nampak gaya. Toksah suruh cuba2 lagi la. Serik tak habis lagi.
 
 
Meh kenalkan diri nak....
 
 
Nama saya Wan Nur Azzahra. Lahir 2.65kg je.

 
 
 






Si kecik ni memang penuh ngan gaya bebas. Dia punya menggeliat pon boleh buat aku tak senang tido. Sikit punya lama menggeliat sampai aku kena jengah dia banyak kali. Mata pejam mulut bunyi.
satu lagi badan kecik tapi suara mak ai... kuat nau. Aku ingat pasal nak celen suara kakak2 dia nnt.


Ok.. yang lain aku update kemudian k. Br 2 mggu masuk ofis ni. Tak habis lagi warming up.

Hahahaha... alasan.. Ok bye..