Thursday, August 20, 2015

My only anak buah

Aku ada sorang aje anak buah so far (belah aku la). Soon sorang lagi nak keluar, lelaki jugak insya allah. Tapi anak bertuah yang sorang ni dah umpama macam aku ada 2,3 orang anak buah.

Nakal tapi sweet
Manja tapi berdikari

Suara nyaring mak ai. Amina ngan piya pun tak boleh lawan. Nak kata makan vitamin lebih tak jugak budak ni. Kurus aje. Ada banyak udara dalam perut gamaknya.

Tapi ini la buah hati aku. Mungkin sebab dia sorang je lelaki makanya tumpuan masih lagi kat dia. Cucu lelaki, sulung pulak tu. Beza ngan Amina 2 hari je.


Rayyan Zofran


yg ni la rupa adik aku. rasa macam tak pernah ada gambar dia dalam blog aku ni



gambar raya tahun ni, kat rumah mak


rakan sebaya

 

No comments:

Post a Comment