Wednesday, December 9, 2015

Kisah fire drill semalam



Ni kira first time involve ngan fire drill kat Twin Tower. Biasa dorang buat satu-satu tower. Semalam sekaligus 3 tower.

Sikit punya ramai manusia toksah cakapla. Nak pulak kitorang duk kat hujung sekali. Kira2 dah sampai kat hujung KL Convec. Pastu eksen nau pakai wedges pulak semalam.

Nama pun fire drill, dah tentu la takda tempat duduk. Itu pun dalam perjalanan nak sampai kat port masing2 dorang bekalkan roti ngan air mineral. lama jugakla berdiri dalam sejam setengah. Itupun senyap2 balik ikut Kl Convec. muahahahah




 
 
Ni kira sikit ni. Kat depan2 sana sikit ramai lagi orangnya.
 
 
 


Nasib baik cuaca baik. Duk bawah pokok. Takda la berkilat nau muka masing2.
Masa ni mood masing2 ok lagi. Dah lepas sejam, mula la sakit kaki.

Yang paling menyerlah tukang ambik gambar la kan? Yang tu single lagi. Sebab tu sengih pun lain macam.

Sila jangan komen muka akak plis. Ambik gambar ikut sudut macam tu memang sgt menginsafi diri. Obvious sangat double chin akak.

Ok, bye.



 

No comments:

Post a Comment