Monday, April 11, 2016

Kalau pasal bergaya, mamang juara.


Budak berdua ni pun dah terjebak ngan Safiyya. But so far memang tak boleh lawan kakak la kan.
 
Ok, now teka.. Mana satu Zahra, mana satu Humaira.






Lebih kurang je kan?
 
Gambar no 1 & 2 - Zahra
Gambar no 3 & 4 - Humaira

 
Dahi sama luas, cerah pun lebih kurang.
Sorang anak comel mama, sorang lagi anak manja mama
Mama sayang sama banyak, 5 kampung!!!


 

Friday, April 8, 2016

I Love Sh'bam!!!

Sejak2 join kelas Sh'bam kat Twin Tower Fitness Centre (TTFC) ni, memang rasa sangat addicted sangat. Kelas pun seminggu sekali je pun yang boleh join. kalau ikutkan 2 kali seminggu. tapi kelas sekali lagi tu hari Jumaat petang which memang tak boleh la kan.. Kesian pulak kat anak2 dara i.

Kalau pada sesiapa yg tak tau Sh'bam ni apa meh sini aku nak cerita. Korang tau Zumba kan? Sh'bam ni pada personal ophnion aku lebih laju dr Zumba. Lagu rancak2, movement pun boleh tahan la. Kira2 adik beradik Zumba jugak, tapi aku prefer Sh'bam dr Zumba.





 
Hari Selasa lepas company aku buat Fast Fit session for HSE campaign. So aku jd committee untuk Sh'bam class. Session dia sejam je tapi ya ampunnn... penatnya la

 

Masa ni g beli baju se patern untuk semua committee. Jadi model jap




Atas ni gambar sebelum start. Gambar habis session tak sanggup nak share. Dah merah2 muka memasing. Participants lebih 30 orang dan sagat sporting. Kalau trainer gelek, diorang gelek jugak. Trainer melompat, pose eh eh diorang pon sama naik...

Ok, kalau ada gambar2 yang semenggah sikit nnt, aku share ok...

Take care all...